Close
img

Over ons

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de European School of Physiotherapy in Amsterdam. Sinds 2008 werk ik ook als personal trainer. Ik heb een MSc in "Training en sportvoeding" van de School of Real Madrid en een diploma in "Fysiotherapie en revalidatie voor voetbalblessures" van de School of Barça.

Ik heb 11 jaar competitief badminton gespeeld. Door een knieblessure moest ik stoppen met competitie spelen en beginnen met een revalidatieprogramma. Dit is de reden waarom ik (sport)fysiotherapeut ben geworden. In 2013 ben ik begonnen met Olympisch gewichtheffen en powerliften, en ik ben derde geworden in mijn gewichtscategorie in Madrid.

Ik geloof dat ons lichaam geweldig is en in veel tot staat is als we het op een juiste manier belasten. Ik ben niet alleen een therapeut, maar ook een coach die je wilt leren omgaan met pijn, ook nadat wij klaar zijn met behandelen. Dat is mijn doel als fysiotherapeut.

Begin

Diploma’s

Behandelingen

icon

Persoonlijke training/coaching

€60

(1h)
icon

Fysiotherapie (zonder verzekering) Reguliere zitting

€40

icon

Intake en onderzoek na screening

€50

icon

Intake en onderzoek na verwijzing

€50

icon

Fysiotherapie Aan Huis

€65

icon

Niet Nagekomen Afspraak*

50%

Jij kunt jouw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos verplaatsen of afzeggen. Afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Samenwerking met

NEEM CONTACT OP

Stuur ons een bericht